Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χαλκίδα. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο αντικείμενο της Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2007 και κατόπιν έλαβα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Έχω ολοκληρώσει τις πρώτες μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Ψυχολογία της Υγείας (University of Central Lancashire), ενώ παράλληλα από το 2022 παρακολουθώ το δεύτερο μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με αντικείμενο «Προαγωγή υγείας στην τρίτη ηλικία». Επιπρόσθετα, έχω παρακολουθήσει την 4ετή εκπαίδευση στην Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συμπεριφοράς (Παράρτημα Μακεδονίας).

Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων με στόχο την πληρέστερη κατάρτιση μου ως επαγγελματίας ψυχικής υγείας. Μεταξύ άλλων, το 2021 παρακολούθησα το επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει η Μέριμνα σχετικά με τη στήριξη και συμβουλευτική πένθους με παιδιά, εφήβους και οικογένειες που θρηνούν, ενώ το 2020 παρακολούθησα σεμινάρια διαδικτυακά γύρω από την άνοια (Dementia Training Australia).

Έχω εκπαιδευτεί στην χορήγηση και βαθμολόγηση του ψυχομετρικού εργαλείο WISC-V GR. Πρόκειται για την κλίμακα νοημοσύνης Weschler για παιδιά και εφήβους ηλικίας 6 έως 16 ετών και 11 μηνών. Επιπρόσθετα έχω λάβει εκπαίδευση στην χορήγηση τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Ariston Candidates (Ariston Psychometrics). Έχω ακόμη παρακολουθήσει πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης με θέμα «Άνοια στην Τρίτη ηλικία» και έχω εκπαιδευθεί σε δοκιμασίες.

Αναφορικά με την επαγγελματική μου εμπειρία, έχω συνεργαστεί με την Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά πλάκας (Θεσσαλονίκη) στα πλαίσια εθελοντισμού, όπου πραγματοποιούσα σε εβδομαδιαία βάση ατομικές συνεδρίες με ασθενείς και φροντιστές. Επίσης, εθελοντικά έχω συνεργαστεί με την Εταιρεία Alzheimer και συναφών διαταραχών (Θεσσαλονίκη), όπου συμμετείχα στην λήψη ιστορικού και τη νευροψυχολογική εκτίμηση ασθενών, καθώς και σε ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης. Έχω επίσης εργαστεί ως ψυχολόγος σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάστηκα με κέντρα ειδικών θεραπειών στην Αθήνα και την Χαλκίδα, όπου πραγματοποιούσα ατομικές συνεδρίες με παιδιά και εφήβους, καθώς και συμβουλευτική γονέων, ενώ παράλληλα εργάζομαι σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη και νοητική ενδυνάμωση ατόμων τρίτης ηλικίας, καθώς και την στήριξη στους οικείους τους. Από το 2023 διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στο κέντρο της Χαλκίδας, όπου διεξάγονται ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες ενηλίκων, παιδιών και εφήβων με κύριο γνώμονα την ανάπτυξη και εγκαθίδρυση θεραπευτικής συμμαχίας, όπου οι θεραπευόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν και να διαχειριστούν θέματα και δυσκολίες που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους.

Υπάρχει δυνατότητα αποζημίωσης κόστους των συνεδριών ψυχοθεραπείας από τον ΕΟΠΥΥ για παιδιά και εφήβους μέχρι 18 ετών ύστερα από ιατρική γνωμάτευση παιδοψυχίατρου.